Hemstädning i Stockholm till rätt pris

Kvalitetsfritid står för punktlighet, trygghet, säkerhet och professionell personal.

¤ Vi erbjuder samma städare

¤ Rätt att reklamera

¤ Firma som är ansvarig, flexibel och försäkrad.

Vill du ha en trygg leverantör av hemstädning i Stockholm ska du prova oss.

Här kan du klicka och se vår prislista>>

Välkommen till Kvalitetsfritid

Du kan köpa hemstädning i Stockholm av oss antingen som abonnemangskund med regelbunden schemalagd städning eller vid enstaka tillfällen vid behov utan abonnemang. Du väljer själv vad som passar dig. Om du vill att vi ska schemalägga din städning kan du välja om vi ska komma varje vecka, varannan eller var fjärde. Minimitiden för ett uppdrag är 2 timmar/gång.

Kundavtal abonnemangskunder, hemstädning Stockholm

Första hemstädningen är ej bindande. Om du inte är nöjd så kan du avsluta med oss direkt efter den.
Om du efter första städningen känner dig nöjd med oss och vill fortsätta så ska du skriva under vårt avtal och skicka in det till oss. I våra kundavtal för abonnemangskunder har vi 1 månad uppsägning.

Uppdragsbeskrivning abonnemangskunder, hemstädning Stockholm

Din kontaktperson kommer hem till dig för att träffa dig och gå igenom ditt hem städbehov.

Din kontaktperson kommer att gå igenom vår lista med dig som ligger till grund för vår hemstädning och för vår kvalitetsgaranti.

Upplys oss vid mötet om du har känsliga material eller saker som du är extra rädd om. Vi behöver tex veta om du har natursten istället för klinkers i badrummet, husdjur, portkod och ev larmkoder noteras.

Städmaterial

Till privatkunderna åker vi kommunalt och städar med ert städmaterial som ni har hemma.

Städmaterial får du som kund tillhandahålla om inte annat är överenskommet. Vi ger dig gärna tips och råd på produkter för en effektiv och miljövänlig städning.

När det gäller flyttstädningar håller vi med allt  städmaterial.

Checklista

Städarna följer vår lista vid veckostädning och storstädning för att vi ska kunna säkerställa kvalitén på städningen oavsett vem som utför den.

Avbokning pga semester, röd dag, sjukdom.

För avtalskunder ger vi möjligheter att göra max två uppehåll per år utan att bli debiterad för det uteblivna städtillfället pga semester.
Infaller städtillfället på en röd dag kontaktar vi dig för att boka om det.
Om städning avbokas pga sjukdom kan man boka om sitt servicetillfälle.

Ersättare/byte av städare

Vårt upplägg är att du har samma städare varje gång.

Om din ordinarie städare är sjuk eller ledig skickar vi ut en vikarie i möjligaste mån. Vi informerar dig innan, oftast via den e-postadress du har gett oss. Detsamma gäller om vi av någon anledning måste byta ut din städare.

Prislista

Aktuell prislista finner om du klickar här>>

För hemstädnings-/abonnemangskunder skickas en faktura hem en gång i månaden med tio dagars förfallotid. För engångsbeställningar skickas fakturan efter utfört arbete. Vi ansöker om skatteavdraget åt dig och gör ett direktavdrag på fakturan.

Vi har en fakturaavgift på 30 kronor för dig som väljer pappersfaktura. Om du väljer e-faktura slipper du fakturaavgift.

Nöjd kund-garanti

Gäller 48 timmar efter utförd städning. Hör av dig till oss via e-post (eller till info@kvalitetsfritid.se) om du inte är nöjd så återkommer vi till dig med förslag på en lösning. Vi kontaktar dig dagen efter (alt. efter helgen vid fredagsstädning) den första städningen för att gå igenom resultatet.

Garantin gäller för städning enligt vår lista.

Nycklar

För att kunna säkerställa en vikarie vid sjukdom och ledighet vill vi kvittera ut 2 st nycklar. Vi tar fullt ansvar för utkvitterade nycklar.

Ansvarsförsäkring

Vi är ansvarsförsäkrade hos IF Skadeförsäkring AB för skador upp till 10 miljoner kronor.

Tjänster

Vi vill också upplysa dig om att du kan boka följande tjänster av oss: veckostädning, storstädning/engångsuppdrag, flyttstädning, strykning, fönsterputs, byggstädning efter renovering, kontorsstädning.