Flyttstädning i Stockholm till fast pris med nöjd kund-garanti!

Fast pris inkl fönsterputs.

Här kan du klicka för att se vår prislista>>

När du flyttar finns det säkert massa annat att tänka på än just flyttstädningen.

Vi vet att det kan bli problem mellan köpare och säljare om man inte genomför en kvalitetssäkrad och ordentlig städning.

Innan du säljer din bostad kan du även boka visningstädning av oss till fast pris.

Prislista>>

Söker du efter en trygg och säker städfirma för hjälp med din flyttstädning?

Vi hjälper företag, mäklare och privatpersoner med flyttstädning i Stockholm.

Vi har egna flyttstädningsteam som utför uppdraget.

Efter varje flyttstädning genomförs en besiktning efter en checklista som du som kund får godkänna.

Vi har fasta kvm-priser.

Kvalitetsfritid tilhandahåller material och utrustning för städningen. Befintliga skador måste rapporteras innan städningen påbörjas, samt informera om fönsterrutor som ej går att öppna.

Vill du få städning av biytor som balkong, utsida av fönsterbleck, förråd, tvättstuga och garage kan du tilläggsbeställa det.

Fönsterputs ingår i städningen om det går att komma åt med enkel stege. Vid mer än minus -12 grader kan vi inte utföra fönsterputs med garanti.

Flyttstädning i hela Stockholms län

Vi utför flyttstädning i hela Stockholms län. Ring oss och boka. Du får ett fast pris direkt utifrån hur stor bostaden är. Glöm inte att ange om du också har biytor som du vill ha städade. Se mer om biytor under Frågor&Svar

 OBS! Viktigt att veta för dig som beställare av flyttstädning i Stockholm:

Besiktning av flyttstädningen gör vi tillsammans med dig som beställare efter avslutat arbete.

Vi ser gärna att den inflyttande är med på besiktningen och godkänner städningen.

Ca 1 timme innan städningen är klar ringer vi till angivet nummer för gemensam besiktning, fråga efter en ungefärlig tid när du bokar.

Vi ser med fördel att köparen är med eller tar över besiktningen från beställaren.

Våra städare har med ett besiktningsprotokoll som beställaren/köparen får gå igenom tillsammans med städarna innan de lämnar bostaden.

Om det skulle vara någon anmärkning på flyttstädningen åtgärdas det direkt på plats av städarna.


Frågor & Svar


Vad måste jag förbereda innan ni kommer och flyttstädar?

För att kunna göra en ordentlig flyttstädning enligt vår checklista och med nöjd kund-garanti behöver bostaden vara tom innan vi kommer. Frysen måste vara avfrostad om vi ska kunna städa den. Kontrollera också om alla fönster går att öppna. Meddela oss ev skador på bostaden, tex fönster och golv mm. Vi måste ha tillgång till varmvatten och el, så vänta med att stänga av sådant tills städningen är avklarad.

Behöver jag ha material hemma?

Nej, vi har med oss allt vi behöver.

Hur lång tid tar flyttstädningen?

Beroende på bostadens storlek så skickar vi olika antal städare. Fråga när du bokar så får du en ungefärlig tid när det ska vara klart.

Hur går en städbesiktning till?

Efter avslutat arbete vill vi genomföra en besiktning av flyttstädningen tillsammans med dig. Vi utgår från ett besiktningsprotokoll och går igenom bostaden tillsammans med dig där du får godkänna flyttstädningen. Vi ser gärna att även köparen är med, eller att köparen gör det istället för dig som beställare. Om vi får kontaktuppgifter till köparen vid bokningen så sköter vi den kontakten. Ev missar åtgärdas på plats direkt av städteamet. Städarna ringer till dig eller till köparen ca en timme innan de är klara så att du kan förbereda dig på att komma. Det är viktigt att du passar den tiden då våra flyttstädteam måste åka vidare till nästa uppdrag.

Har jag någon garanti på utfört arbete?

Ja, vi ger dig garanti på alla våra flyttstädningar. För att garantin ska gälla är det mycket viktigt att du eller köparen är med vid besiktningen efter avslutad flyttstädning.

Vad händer om något går sönder när ni flyttstädar hos mig?

Vi har ansvarsförsäkring som täcker ev skador orsakade av oss. Ni anmäler det till oss via info@kvalitetsfritid.se eller 0707618131.

Hur betalar jag för min flyttstädning?

Vi skickar en faktura till er efter utfört arbete med en förfallotid på 10 dagar. Vi ansöker om skatteavdraget åt er. Ni kan välja mellan en vanlig pappersfaktura eller en e-faktura.

Har ni några andra avgifter som tillkommer?

Om du väljer pappersfaktura tillkommer 30 kr i fakturaavgift. Om du väljer att betala via e-faktura tillkommer inga avgifter.

Hur fungerar det med avbokning?

Om du avbokar 24 timmar innan städtillfället tillkommer det inga avgifter. Om du avbokar senare fakturerar vi en avgift på 480 kr.

Avbokning gör du via 0707618131

Du kan också skriva till oss på info@kvalitetsfritid.se om det inte är en brådskande avbokning.