Våra tjänster

Vi är experter på att hjälpa privatparsoner med en rad olika städtjänster. Den vanligaste formen är hemstädning i abonnemangsform men vi erbjuder även andra former för privatpersoner och vi skräddarsyr alla våra tjänster efter kundens behov. Kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra för just dig.

Hemstädning

 

Vi är experter på att hjälpa privatparsoner med en rad olika städtjänster. Den vanligaste formen är hemstädning i abonnemangsform men vi erbjuder även andra former för privatpersoner och vi skräddarsyr alla våra tjänster efter kundens behov. Kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra för just dig.

Extrastädning


Extrastädning är en tjänst som gör ditt hem till det boendet som du alltid har drömt om. Extrastädningen kan omfatta sysslor som du inte kan eller orkar ta tag . Detta gör vi åt dig. Tjänsten utförs vid enstaka tillfällen och kräver inte något abonnemang. Denna städningsform är helt anpassad efter kundens behov och önskemål. 

Storstädning


Storstädning är betydligt mer omfattande än hemstädning och vi utför massa extramoment. Detta gör att du får ett skinande rent hem rakt igenom. I storstädningen ingår även fönsterputsning. Storstädning är inget abonnemang och du kan beställa denna tjänst vid ett enda tillfälle.

Flyttstädning


Ska du flytta och har en miljon saker att tänka på. Lugn vi hjälper dig med flyttstädningen så kan du koncentrera dig på själva flytten. Vi erbjuder flyttstädning till fast pris med en skriftlig garanti. Skulle du på något sätt var missnöjd med flyttstädningen kontaktar du oss inom tre dygn och vi återgärdar problemet kostnadsfritt.

Visningsstädning


Att köpa en bostad är bland den största investeringen vi gör i livet som privatpersoner. Som köpare så tittar man på känslan när man kommer in till sitt framtida boende och därför det är mycket viktigt att allt är rent och fräscht när potentiella köparna kommer för att titta på sitt framtida boende. Visningsstädning gör att du som säljare kan visa ditt hem ur den bästa synvinkeln. Detta gör att du som säljare ofta får ett högre pris vid försäljning.

Fönsterputsning


Njut av utsikten genom rena fönster. Se solljuset strömma in och sätta sin prägel på färg och form i ditt hem. Genom att putsa fönster regelbundet ökar både trivseln och funktionen i rummen.