Om Kvalitetsfritid


Kvalitetsfritid AB är ett familj städföretag som utför hushållsnära tjänster för både privatpersoner och företag i olika branscher. Företaget grundades 2007 och drivs av mig Marisol Fernandez. Vi startade företaget med iden om att erbjuda prisvärd städhjälp av bästa kvalitet – städhjälp som alla kan ha råd med. Detta är möjligt genom att så mycket arbetet görs inom familjen.
 

I starten arbetade vi själva men ganska snart insåg vi att vi behövde blir fler som hjälptes åt med städningen hos våra kunder. Idag har vi flera anställda som bildar en enda stor familj, ett arbetslag som utför sitt jobb skickligt och med glatt humör. Tack vare erfarenhet vi har av städning i Stockholm vet vi hur viktigt det är med pålitligt och flexibel personal. Privatpersoner var de kunder som vi vände oss till i början, vilket vi vet kan vara en känslig fråga för många att släppa in oss i deras privata hem. Då vi själva utbildar vår personal och även följer med dem de första gångerna de är ute i arbete. För oss är det också viktigt en god kommunikation och förståelse finns mellan kund och städerska när det gäller städning. Många av våra nuvarande kunder är trogna kunder som vi har haft sedan starten!
                                                                                                                                                                                 
Att ha personal som trivs med sitt arbete är mycket viktigt för oss. Trivs de inte med sitt arbete, utför de inte ett bra jobb och kunderna blir i sin tur inte nöjda med tjänsten de betalt för. Det är även av stor vikt att personalen är noggrann, punktlig och ärlig. Vi väljer därför ut vår personal med stor omsorg för att de skall kunna uppfylla samtliga dessa kriterier.                                                                                                                                                  

Kvalitetsfritids mål är att våra kunder alltid ska vara 100% nöjda. Skulle så ej vara fallet har vi en nöjd kund – garanti vilket innebär att eventuella klagomål rättas till så fort som möjligt – helt kostnadsfritt . Vår strävan är att kunna uppfylla våra kunders önskemål oavsett uppgift inom rimliga gränser.
                                                                                                                                   

Nöjda kunder är återkommande kunder. Ryktet sprider sig fort om städerskan inte utförde ett bra arbete, eller inte dök upp vid överenskommen tidpunkt osv. 
Kvalitetsfritids kundkrets utökas varje månad med nya kunder och uppdrag. Många av de nya kunderna har blivit rekommenderade av våra redan befintliga kunder.  Detta är ett bevis på att vi är ett företag som våra kunder har starkt förtroende för samt att företagets framtid är ljus.

 

Hoppas att ni finner oss intressanta som företag och att Ni vill anlita oss och våra tjänster

Varmt välkomna att kontakta oss!