Kontorsstädning

Söker ni en städpartner till era lokaler där ni kan känna er trygga med kvalitén.

Vi erbjuder

¤ Samma städare som kommer varje gång

¤ Punktlighet

¤ Firma som är ansvarig, flexibel och försäkrad.

Återkommande kontorsstädning bygger på förtroende. Vi är måna om en god kommunikation och vi har givetvis garanti på utfört arbete. Vi har försäkringar som täcker ev skador som kan uppkomma. Vi vill bara ha nöjda kunder och anstränger oss till det yttersta för att göra våra kunder nöjda. Om du söker en säker leverantör av kontorsstädning i Stockholm ska du kontakta oss.

Av oss får ni ett fast pris utifrån tiden det tar att städa era lokaler.

Vi kommer ut och går igenom ert behov och ger er en kostnadsfri offert på er kontorsstädning. Vi stämmer av städningen med täta intervaller i inledningen för att säkerställa att allt fungerar till belåtenhet och att tiden känns rimlig för uppdraget.

Vi kontorsstädar hos små, mellanstora och stora företag, alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid, vardag som helg.

Alla kunder har olika behov av kontorsstädning och vi anpassar oss efter de önskemål som finns.

Vi utför all slags kontorsstädning i Stockholm till fast pris.

Om ni anlitar oss tar vi över allt rörande er kontorsstädning. Ni får egen arbetsledare/kontaktperson, samma städare, kvalitetsgaranti.

Vi skräddarsyr heltäckande instruktioner för kontorsstädning utifrån våra kunders önskemål och förutsättningar eller så rekommenderar vi själva ett optimalt upplägg.

Vid önskemål kan flera referenser lämnas. Om ni söker en leverantör av kontorsstädning i Stockholm, kontakta oss för en offert eller ett förutsättningslöst möte.